Monday, April 2, 2012

Home Party!!!

     Ne haftasonuydu ama...
     Çok şirin bir evimiz olduğundan bahsetmiştim size. Ama bu şirin eve bu haftasonuna kadar kimseyi davet etmemiştik. Sonra, cuma günü gelen bir ilhamla, cumartesi günü bir ev partisi yapmaya karar verdik. Ulaşabildiğimiz tüm arkadaşlarımıza ulaştık, evi tarif ettik, saat 22.00'da bizde olun, siz kendi içeceğinizi getirin atıştırmalıklar bizden dedik. Ama bir rakibimiz vardı: Başka bir mekandaki Erasmus Partisi. O partiye gitmek isteyen arkadaşlarımıza da "Önce bize gelirsiniz, ordan partiye geçersiniz." dedik ve sonuç olarak davet ettiğimiz herkes geldi. Toplamda 20 Türk 1 İtalyan (Davide) küçük şirin evimizdeydik. Sandalyeler, kanepeler yetmedi, yastıklar yerlere atıldı, hatta merdivene bile oturduk.
     Gelenler evimizi çok beğendi. Hatta kalabalıktan bir ses "Napoli'deki en şirin evi bulmayı nasıl başardınız?" dedi, ama kim olduğunu çıkaramadım. :) Hazırladığımız kanepeleri görenler "Kızlar siz ne yapmışsınız?" dedi. Herkes çok eğlendi, herkes çok memnun kaldı. En çok memnun olanlarsa bizldik herhalde. Hatta bir ara diğer partiye gitmek isteyen arkadaşlar arasında "Abi burda ortam iyi ya, muhabbet ediyoruz işte, oraya sonra gideriz." şeklinde konuşmalar bile geçti.
     Saat 2.30-3.00'a kadar bizim evdeydik, bir yandan da acaba komşularımız ne kadar tahammül gösterecekler diye düşünüyorduk ama kimse uyarmaya bile gelmedi. Daha sonra tüm gün yapılan temizlik ve hazırlık yorgunluğunun üstüne, biraz da misafirlerin gazıyla evden çıktık ve diğer partiye dans etmeye gittik. Ama bizim partimizin yanında oldukça sönüktü. :P
        Napoli'nin en şirin evinde yapılmış Napoli'nin en keyifli partisiydi. Çok güzel insanlarla çok güzel vakit geçirdik. Gelen herkese, geldiği için bu keyifli akşamı daha da güzelleştirdiği için teşekkürler.



 

No comments:

Post a Comment